header med betalingskort

Dansk utvecklade och dansk producerade skjutstöd

Viper-Flex® är ett danskt företag, som är specialiserat på design, utveckling och produktion av högkvalitativa skjutstöd.

Här går dansk design, hög kvalitet och service hand i hand.

Den stabila konstruktionen och 2-punkts rifle stödet ger maximal stabilitet vid skytte.

Kroppens rörelser överförs minimalt till ditt gevär, så stress, adrenalin och tremor påverkar stabiliteten i mycket mindre utsträckning än på andra skjutstöd.

Alla modeller kan enkelt och snabbt justeras i höjd. Dessutom kan de lätt transporteras på jaktresan, eftersom Viper-Flex® Elite i basläge endast är 110 cm lång (kan ligga i de flesta gevär foderaler) och Viper-Flex® Journey och Viper-Flex® Journey XL är bara 65 cm (kan vara i ett vanlig väska.)

Sedan introduktionen av Viper-Flex® Elite 2013 har popularitet ökat väsentligt. Strax efter att fördelarna med Viper-Flex® Elite upptäcktes kom förfrågan: Kan man utveckla en skjutstöd, som lätt kan transporteras på jaktresor runt om i världen.

Denna önskan var uppfylld när de två ägarna utvecklades Viper-Flex® Journey i sommaren 2015 med ett tredelt ben som möjliggör transport i en normal resväska.

Nästa steg var att båda modellerna skulle kombineras med ett femte ben vilket ger en otrolig noggrannhet, och man kan lämna gevären på skjutstödten.

Efter många prototyper presenterade Viper-Flex® den nyaste av Viper-Flex®-familjen: Viper-Flex® Styx. De två nya varianterna heter Viper-Flex® Styx Elite och Viper-Flex® Styx Journey.

header med betalingskort