https://www.dangate.se
Dangate ApS CVR-nummer: 33042620
Adresse: Hadsundvej 22 B, 9575 Terndrup, Danmark
Telefon: +45 87769972 E-mail: info@dangate.dk

Beställning Du kan beställa varor från Dangate på fölgande sät:
• Hemsida
• E-post
• Telefonisk beställning
• Post

Betalning
Betaling på hemsida sker i svenska kronar. Du kan betala med VISA / Mastercard eller banköverföring. Om du betalar med kreditkort debiteras fakturabelopp när beställningen levereras. Om du överförar pengar direkt till vårt konto kan du överföra till vår konto i SWEDBANK i Göteborg konto 8901-1, 943 882 344-6 (banköverföring). Varorna skickas när pengarna har gått till vårt konto. Om varorna avslås på grund av skador etc. eller om du använder din ångerrätt, kommer vi att tillbakaföra fakturerade beloppet för den aktuella produkten på ditt konto, när Dangate har fått tillbaka produkten.

Prisor
Alla prisor i Svenske krona (Sek) och  är inkl. 25% moms. Vi tar förbehåll för pris, bild och skriva fel, force majeure och produkt tillgänglighet. Priserna gäller endast inom Sverige. OBS! Priserna kan visas exkl. moms om du kommer till webbplatsen från utlandet.

Leverans och frakt
Vi forsöker alltid att levera inom 2-3 dage. Detta påverkar inte sålda / avvecklade produkter. Vi kommer att skicka produkt tillgänglighet så snabbt som möjligt, och du kommer att höra av oss om det finns en förväntad leveranstid över 2 veckor.
Dangate kan inte hållas ansvarig för förseningar i leveranser från leverantörer, transportskador och tillverkningsfel i produkten.
Leverans av varor anses gjort när posten / transportör har levererat varorna på beställnings adress, och du får produkten. Om du väljer att varor måste ställas på din adress, är du ansvarig för produkten så snart som posten har lagt produkten. Skulle du inte vara närvarande för att ta emot en paket, kommer posten att försöka leverera igen efter avtal med dig. Du skall betala alla eventuella kostnader för ny leverans av paketet.
Dangate använder för närvarende följande transportör: Posten Danmark, Posten Sverige, Geodis Wilson och Freja Transport.
Fraktpriset beror på de artiklar du beställer, när fraktkostnader beror på vikt och volumen.

Mottagande
När du har fått din paket, måste du alltid kontrollera produkten / paket för transportskador innan du kvitterar för mottagandet.
Om det finns skador på en produkt, bör du lämna anmärkning till transportören med den samma. Aldrig kvittera en fraktsedel utan att göra anteckningar om det finns skador på produkten (det är inte bara för att kontrollera förpackningen utanför). Mottagningsbevis är detsamma som att säga att produkten är i sin ordning.
Är produkten / förpackningen skadad, kan du vägrar att acceptera den, och transportören tar paketet med igen. Upptäcktar du först skadan efter att du har öppnat förpackningen, kontakta transportören, Posten eller oss.
Det är viktigt att förpackningen är lagrad för senare inspektion av transportföretaget. Vi rekomanderar att du tar en bild.
Synliga defekter måste anmälas till Dangate på leveransdagen eller dagen efter. Förfrågningar på mer än 2 dagar efter mottagandet kan inte bearbetas.

Defekta varor
Om du mot förväntningarna få defekta eller felaktigt levererade varor, vänligen kontakta oss. Dangate betalar transport kostnad under förutsättning, att det är vi som är ansvariga för transport av paketet.

Ångra och Retur
Enligt de nya E-Trade regler kan du inte längre ångra ditt köp genom att vägra att ta emot paket från oss. Så kom ihåg följande:
Du har 14 dagar att ångra alla varor från den dag du tar emot dem, och då har du upp till 14 dagar att returnera varorna. Ångrar du ditt köp, måste du fylla i Ångerblanketten, som du hittar på vår hemsida och skicka det till info@dangate.dk eller per post till Dangate ApS, Hadsundvej 22B, 9575 Terndrup, Danmark.
Dina returnerade varor skal säljas igen, så det kommer att vara till stor hjälp om du returnerar produkten i sin originalförpackning. Produkten måste returneras med en ifylld retursedel.

Om ditt paket kommer tillbaka till oss för att du inte hämtat ut det i paketbutiken i tid eller inte vill beställa varan ändå, kommer kostnaden för frakt och returfrakt att dras av innan vi återbetalar eventuella pengar relaterade till din beställning. Om du vill att paketet ska skickas igen får du räkna med att betala för en ny försändelse.

Kom ihåg att hålla din post kvittot som bevis på, att du har skickat tillbaka varorna. När en produkt skickas tillbaka efter detta tidsfristen utan föregående överenskommelse med oss, har vi ingen skyldighet att acceptera paketet. Har vi tillverkad skräddarsydd produkter till dig, kan det inte returneras – bara om det inte har varit skador på godset under transport eller inte fungerar.
Om du ångrar ditt köp, är du ansvarig för produkten tills det kommer tillbaka till oss, och du måste betala returfrakten. Har du fått en felaktig vara, eller vi har skickat dig en fel vara, helt enkelt returnera varan som beskrivits ovan.
Om vi bestämmer att klagomålet är berättigat, skickar vi en ny produkt fraktfritt. Om varan är slutsåld, betalar vi tillbaka dina pengar.
Dina returnerade varor skal säljas igen, så vi kommar att göra en konkret bedömning av produktens potentiella lägre värde. Detta kommer särskilt att vara fallet om produkten är skadad eller har tagits i bruk under ångerfristen utöver vad man måste prova produkten i en butik.
För affärskunder hanteras ånger och returnering genom särskild överenskommelse med Dangate.

Garanti & reklamation
Det ges efter köplagen en garanti på 24 månader på alla produkter. Garantin innebär att du som kund kan klaga på bristerna i den produkt som inträffade 24 månader efter köpet. Det är dock en förutsättning att dessa brister inte är orsakade av din felaktig användning av produkten eller annan skadevållande beteende som har lett till brist. Du måste göra anspråk på inom en skälig tid efter att du har hittat felet. Om du klagar inom 2 månader anses det att vara lägligt. Vi återbetalar rimliga fraktkostnader som du måste ha för att returnera produkten, när kravet är berättigat.
För affärskunder hanteras garanti och reklamation efter särskild överenskommelse med Dangate.

Äganderättsförbehåll
Den sålde varor är fortfarande Dangate ́s egendom tills hela köpesumman inkl. eventuella räntan är betalad.

Copyright
Om du kopiera text, video och bilder från denna webbplats måste du erhålla skriftligt avtal med Dangate. Överträdelser kommer att åtalas enligt gällande lagstiftning.

Personuppgifter
För att på hemsidan måste du registrera dig med följande personuppgifter: namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
Personuppgifter lagras av DanGate i 5 år, varefter de raderas. Vi registrerar din information för att kunna leverera till dig. Information är inte tillgänglig för tredje part och vi upptäckar ingen känslig personlig information.
Som registrerad med Dangate du har alltid rätt att invända mot registreringen och du har rätt att invända mot de uppgifter som registreras om dig.

Ansvar
Dangate frånsäger sig allt ansvar för eventuella felaktigheter i text, priser, fel i illustrationer / bilder, systemfel, säljs, restnoterade artiklar, leveranstider / förseningar, förändringar i valutakurser, kundorder fel och force majeure.

 

Uppdaterad 02/11/22