header med betalingskort

Teamet bakom amerikanske Beavertail är djupt passionerat om deras jakt. Erfarenheter från de många timmar ute i terrängen och sin passion för jakt driver dem att designa och bygga produkter som sträcker sig långt ut över “tillräckligt bra”.

Alla Beavertail produkter är full av av innovation och en unik design, som du kommer att bekräfta, när du ser Final Attack skjuta pråm eller unika Big Gunner ligg gömsle med “katapult” sätet, så jägare med begränsningar i rygg och magmusklerna också kan komma snabbt upp till skott från liggande position.

Final Attack pråm är gjord av en komplicerad formningsprocess, när plastmaterialet därefter testas på stötar och belastning, som de flesta pråmar på marknaden inte kan matcha.

Med en Beavertail pråm är du garanterad en kompis på vatten, som är sjö stark och säkerheter är i topp med den låga profilen och skumfyllda sidor. Båten har även hjul under kölen, så att du kan lätt kan dra ner den till vattnet och medan släpa alla bulvaner och andra grejar.

Släden med cover, är perfekt för transport av bulvaner bakom pråmen och praktisk för förvaring av din motor under jakten.

Senaste nytt är Predator, som är en mindre pråm som ligger i vasskanten eller i ett översvämmat område.

header med betalingskort