header med betalingskort

Sydafrikanska Warthog Sharpeners startades med det enkla målet att låta dig skärpa dina knivar till en professionell nivå utan att behöva gå till en expert.

Företaget grundades 1999 och har producerat och exporterat sin patenterade hög kvalitativa diamant knivslib i nästan 20 år.
Att slipa en kniv på rätt sätt så att den bevaras under många år, är en färdighet som är reserverad för expert hantverkare. Det är av deras expertkunskap, att Warthog har utvecklat sina knivslip.
Många använder knivslip med en spännanordning för att hålla kniven i en konstant vinkel. Men det är ofte okontrollerat och tidskrävande.
Warthog Sharpeners såg att det inte fanns några produkter på marknaden som kunde slipa knivar professionellt och snabbt.

I år 2000 blev modellen V-Sharp Classic introducerat, och det har varit den största försäljningsframgång någonsin sedan.
Wathog knivslib är det perfekta valet för proffs och privata kök på grund av den kompakta storleken och användarvänlighet. Knivslipen är lätt att bära i väskan eller bilen så att du alltid har den till hands tillsammans med din kniv.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.
header med betalingskort