I jakt butikken Dangate säljer vi jakt utrustning för vildsvins jakt, rådjur jakt, fasan jakt, ankor jakt, gåss jakt, hjort jakt, räva jakt, duva jakt, kråke jakt, björn jakt.

I Dangate jakt butik är vi mycket fokuserade på kvaliteten på våra jakt utrustning. Vi har jaktstegar, älgtorn, skjuttorn i många olika storlekar och modeller som är gjort i stål eller alumimium och några är ihopfällbara. En av vår jakt stegar är teleskopiske och kan justeras i höjd, och en anna modell kan användas av två personer. Våra jakt stegar är alla tillverkade av stabilt material, så du kan känna dig trygg när du använder våra jaktstegar.

Vi försäljer foderutrustning till din åtelplats för vildsvin, fasan, rådjur med bland annat slicksten, salt och mineraler för åtelplatsen. Slicksten med olika smaker som äpple, majs och ekollon. 

I vår jakt butik har vi också olika typer av foderutrustning som automatisk foderspridare, komplett åtelplats, automatning foderspridare, hus foder för vildsvin, rådjur, kronhjort och fasaner, åtelplats ljus. Foderspridaren kan sprida upp till 6 gång per dag. 

Läs mer om Dangates resa här!

I jakt butik Dangate säljer vi även olika paketerbjudanden, ett paket med en jaktstege som är ihopfällbar, automatisk foderspridare med solcel panel och åtelkamera som tar bilder av viltet när viltet kommer til åtelplatsen

En av de saker vi är specialiserade på är viltkameror . Vi har ett stort utbud av åtelkameror i vår jakt butik. Åtelkameror lagra bilder på ett SD-kort eller andra MMS kameror skicka bilder direkt till din mobiltelefon via MMS eller e-post via GPRS . Viltkameror levereras i kamouflage fårg, så de faller in i naturen. Dangate försäljar åtelkamera från Spypoint och Bolyguard, vilka är några av de allra bästa åtelkamera på marknaden.
 
I jakt butikken har vi också ett stort utbud av lockmedel och foder produkter från Buck Expert och Euro Hunt. Vi har nästan alla de lockmedelar du behöver för galt, suggar, vildsvin jakt, hjort jakt, fasan jakt och rådjur jakt. Som lock medel finns syntetisk urin, bok tjära, slicksten (äpple, majs och agerns smak). 
 
I vår jakt butiken hittar du också skjutstöd i flera modeller. Vi har skjutstöd från Primos med 1, 2 och 3 ben vilket gör att du kan välja den efter terrängen du ska på jakt i. 
 
Dangate har också ett stort utbud av bulvar och glömsler för anka och gås jakt från amerikanska Greenhead Gear och Tanglefree . Vi också Greenhead Gear och Ameristep kvalitet glömsler.
 
Dem bästa och lätt användliga lockpipor till gäss, ankor, rävar, kronhjort, vildsvin, råbock hittar du hos Dangate. Dangate sälja lockpipor från Klaus Weisskirchen, Zink Calls, Dan Thompson Calls, Spypoint och Nordic Predator.